Machiaj permanent

O atentie speciala o dedicam machiajului permanent. Machiajul permanent este un tatuaj executat la sprancene, buze, ochi sau alta parte a corpului.
Aceasta aplicatie necesita o mare experienta, deoarece combina tehnica de tatuaj cu cea estetica, cât si cunoastearea materialelor si tusurilor pentru fata. O executie perfecta nu poate fi realizata fara existenta a trei componente principale: masina de tatuat, diferita de cea utilizata pentru tatuajul comun, culori cosmetice si profunzimea cunostintelor tehnice pentru executarea sa perfecta.
Tatuajele estetice cele mai solicitate sunt:

SPRANCENE :
- dupa ce se evalueaza forma fetei, culoarea naturala a pielii si parului, dorintele clientului, se deseneaza conturul sprancenelor pentru a fi tatuate, dupa care se realizeaza constructia de fire mici de par pentru a obtine un efect natural. Acest tip de tatuaj,in afara faptului ca este estetic, este o reconstructie sau corectie în caz de pierdere totala sau partiala a sprâncenelor.
CONTUR BUZE :
- se efectueaza la nivel estetic, reconstructie sau corectie buze, contur si colorare partiala a buzelor pentru a obtine efectul cat mai natural.
ACOPERIREA SAU ASCUNDEREA CICATRICELOR SI VERGITURILOR :
- aceste interventii sunt efectuate la persoanele care au suferit traumatisme la nivelul epidermei (operatii, accidente, achizitionarea sau pierderea excesiva în greutate, etc) si sunt în principal destinate pentru a repara aspectul persoanei. Tatuajul care se efectueaza în aceste cazuri, este un tatuaj artistic
RECONSTRUCTIA AUREOLEI SFARCULUI :
- aceasta reconstructie este o tehnica care daca este facute de mâini competente si experimentate, asigura rezultate estetice satisfacatoare.