Tattoo (Galerie foto)

Suntem foarte disponibili sa rezolvam toate dubiile voastre despre tatuaje si piercing-uri. In saloanele noastre, veti primi raspunsuri la intrebarile voastre.
Experienta noastra îndelungata, disponibilitatea si deschiderea catre problemele clientilor nostrii, capacitatea artistica, ne conduce la cunoasterea raspunsurilor la cele mai frecvente întrebari avute din partea voastra. Voi face o lista cu intrebari si raspunsuri, in care ,cu certitudine ,unora dintre voi le va fi utile:
- Pot lua o boala sau o infectie prin efectuarea unui tatuaj sau a unui body piercing ?
Acesta intrebare este cu adevarat o întrebare importanta, cea mai importanta dintre toate! Daca salonul la care va adresati este de incredere, competent si profesionalist, riscurile sunt inexistente.
Ace de unica folosinta sterile, tusuri testate si cu certificate de origine, autoclave care sterilizeaza fiecare obiect care a atins corpul unei persoane, lichidele de sterilizare cu care se curata toate suprafetele, toate aceste conditii de igiena, va pot da certitudinea absoluta ca tatuajul sau piercing-ul nu poate provoca nici o infectie sau boala!
- Provoaca durere efectuarea unui tatuaj ?
Perceptia durerii este foarte subiectiva.
Un tatuaj, efectuat de doua ori în acelasi loc poate da,la doua persoane diferite , provoaca senzatii diferite, care pot conduce de la durere la placere. În principiu, as spune ca tatuajul, atunci când este executat este foarte suportabil si te plateste cu marea satisfactie,la sfarsitul executiei, cand opera de arta e completa.
- Ce tatuaj sa-mi fac ?
Multi dintre clienti ne pun intrebarea: Vreau sa-mi fac un tatuaj, dar nu stiu ce tatuaj!
Nu va faceti griji! Noi va vom sfatui ce se potriveste cel mai bine corpului vostru si în ce parte ar fi indicat sa-l faceti ... si, daca aveti o idee sau un desen, creioanele noastre transforma ideea ta în desen si apoi in tatuaj artistic.
- Un tatuaj este pentru totdeanuna ?
Nu, noile tehnici laser sunt in masura sa înlature un tatuaj.
- Pot sa acopar o cicatrice cu un tatuaj?
Da, in majoritatea cazurilor.
- Pot sa acopar un tatuaj vechi?
Da. In galeria foto sunt exemple realizate la noi.